INTRAMA a primit un certificat BRC de clasa „А“ pentru producerea și imprimarea ambalajelor flexibile

INTRAMA a primit un certificat BRC de clasă “A” pentru producerea și imprimarea ambalajelor flexibile în noua fabrică de înaltă tehnologie din zona economică Tracia, districtul Plovdiv.

Domeniul de aplicare al certificatului de calitate recunoscut internațional include, de asemenea, producerea de folie cu mânecă co-extrudată, flexoprint, laminare multistrat fără strat de solvent, tăiere în rulou (longitudinal), fabricarea pungilor de vid sau depozitarea de folie multistrat PP, PA, PE, EVOH, cu o barieră ridicată, medie sau mică la gaz, destinatе contactului cu produse alimentare, produse cosmetice și ambalaje casnice.

O parte cheie a politicii corporative a INTRAMA este aceea de a obține o satisfacție ridicată a clienților prin garantarea calității, securității și siguranței fără compromisuri a ambalajului flexibil fabricat de INTRAMA.

British Retail Consortium (BRC) este un consorțiu britanic de comercianți cu amănuntul. Organizația elaborează „BRC Global Standards” pentru a contura criterii de calitate, siguranță și performanță pentru a se asigura că producătorii oferă cel mai înalt nivel de protecție pentru consumatorul final de produse alimentare.

Standardul BRC pentru ambalaje și materiale de ambalare este cunoscut ca unul dintre cele mai riguroase la nivel mondial și oferă clienților încredere în capacitatea și competența producătorilor. Acesta este primul standard recunoscut din Inițiativa Globală pentru Siguranța Alimentelor.