INTRAMA a primit premiul pentru cel mai bun ambalaj

INTRAMA este câștigătorul premiului "Prize Pack 2018" în cea de-a zecea aniversare a competiției naționale pentru cele mai bune ambalaje din categoria „materiale plastice și compuse”. Ceremonia de premiere a avut loc la Inter Expo Center - Sofia în cadrul expozițiilor internaționale de alimente, băuturi și echipamente, „Bulpek“, „Meatmania“, „Milk World“, „Salon of Wine“, „Inter Food and Drink“, „SIHRE“ (07-10  noiembrie 2018). Premiul a fost primit personal de Dl. Ivan Trionski - Manager de INTRAMA Protek EOOD.

Premiul a fost acordat pentru:

Folie de barieră multistrat pentru ambalare cu marca "Delicates Jitnitsa" - ambalaj MAP cu 11 straturi cu o grosime totală de 35µm, mai ecologic, sigur și cu o transparență excelentă.  

Folie de ambalare sub vid cu marcă „Dobrotitsa”- ambalaj echilibrat între viziune și practic. Funcționalitatea suplimentară a ambalajului pentru deschiderea ușoară adaugă valoare produsului și respectă cerințele actuale ale pieței la utilitatea pachetului.

Folie de ambalare în vid cu marcă "Destan" - ambalaje inovatoare, mai ecologice, mai sigure, cu barieră dublă și un aspect perfect.