Istoric

1993 - Înființarea INTRAMA Services GmbH în Berlin, Germania și stabilirea bazelor Grupului INTRAMA. În prezent, INTRAMA Services GmbH își are sediul în Bremen și este proprietarul tuturor companiilor din cadrul Grupului.
1994 - Înființarea INTRAMA Invest în Dobrich, Bulgaria.
1995 - Prima participare la Expoziția Tehnică Internațională din Plovdiv. Prima mașină este vândută.
1997 - Deschiderea primului birou regional din Lovech, Bulgaria.
1997 - 2000 - Construirea structurii regionale de vânzări și servicii în Bulgaria.
2001 - Înființarea INTRAMA DOOEL în Macedonia, Strumica.
2004 - Managementul INTRAMA este mutat de la Dobrich la Sofia.
- INTRAMA începe extrudarea filmelor și pungilor pentru ambalarea în vid. Într-un atelier mic din Asenovgrad este pus în funcțiune primul extruder cu trei straturi pentru filmul tubular de la 70 la 250 mm. Instalarea a fost proiectată și asamblată de către angajații INTRAMA și cu sprijinul experților locali. În producția din Asenovgrad sunt implicați în total 5 angajați.
2005 - Deschiderea noii baze INTRAMA în Sofia, German. Noua clădire include un sector de birouri, depozit, logistică și facilități de producție cu o suprafață totală de 5 415m2.
2006 - Extrudarea filmelor și a pungilor este în creștere și este implementat un alt extruder pentru filmul tubular cu 3 straturi de la 200 la 500 mm.
- Primul export de filme și pungi este deja făcut - Macedonia este prima țară din Europa în care INTRAMA exportă produsele sale.
2007 - Producția de filme și pungi sa mutat de la Asenovgrad la noua clădire de producție din Plovdiv.
- Înființarea INTRAMA S.R.L. România în Timișoara.
2008 - Implementarea celui de-al treilea extruder cu trei straturi pentru filmul tubular de la 200 la 500 mm. Toate activitățile legate de producția de filme și pungi sunt concentrate în Plovdiv.
- Înfiinţarea unei noi societăţi în cadrul Grupului - INTRAMA Protek EOOD cu activitate principală de producţie de filme şi pungi pentru ambalare în vid.
2009 - Departamentul Constructor al INTRAMA începe elaborarea unui prototip pentru mașina de ambalat cu termoformare. Prototipul a trecut cu succes toate testele necesare și este pregătit pentru lansarea sa pe piața bulgară.
2010 - Prima vânzare de mașină de ambalat cu termoformare INTRAMA Pioneer în Bulgaria.
- Instalarea mașinii de imprimat GALLUS de ultimă generație, cu capabilități de imprimare flexografică cu 7 culori și aplicare a foliilor de ștanțare la rece. Imprimarea etichetelor autoadezive face deja parte din gama de produse a companiei.
2011 - Primul export al mașinii de ambalat cu termoformare produsă de INTRAMA se realizează în Macedonia.
2013 - Prima vânzare a liniei de ambalare cu termoformare sub marca INTRAMA Accent.
- Înființarea grupului INTRAMA Kosovo Shpk în Kosovo.
- Câteva luni mai târziu se înființează INTRAMA SRB în Serbia.
2014 - Instalarea celui de-al patrulea extruder pentru filmul cu 5 straturi pentru ambalare în vid. Capul de extrudare este achiziționat în conformitate cu Programul Operațional "Inovare și competitivitate" al Fondului European de Dezvoltare Regională.
- INTRAMA începe producția de film inferior cu 10 straturi pentru mașinile de ambalat cu termoformare.
- INTRAMA realizează primul său export de filme și pungi pentru ambalare în vid în afara Europei - în Africa de Sud.
- INTRAMA DOOEL, Macedonia deschide oficial noua clădire din Strumica.
2015 - Instalarea celui de-al cincilea extruder de film cu 3 straturi de la 200 la 500 mm la Plovdiv.
2016 - INTRAMA realizează lansarea noii fabrici de producție pentru ambalaje flexibile în Zona Economică Trakia din Plovdiv. Se vor construi birouri de producție, logistică, depozitare și administrare pe o suprafață de 13217 m2. Valoarea planificată a investiției este de aproximativ 20 de milioane de Leva și va oferi aproximativ 110 de locuri de muncă.
- Pornirea producției a dispozitivului automat de încărcare BELUGA
2017 - Înființarea societății INTRAMA Albania Shpk în Albania
- INTRAMA investește într-o nouă mașină flexografică pentru etichete. Ca urmare a acestei investiții, INTRAMA oferă imprimare flexografică în 8 culori a etichetelor pe role cu termeni de livrare mai scurți.
În prezent - peste 236 de angajați lucrează la INTRAMA. Am creat cu succes echipa noastră, structura corporativă și facilitățile de producție. Am muncit din greu deja de peste 25 de ani și continuăm să mergem înainte.