Despre noi

INTRAMA furnizează clienților sisteme de soluții tehnice în sectorul procesării alimentelor, al ambalării produselor alimentare și al comerțului cu amănuntul al produselor alimentare.

Grupul INTRAMA este o organizație înființată în 1993 în Germania, cu peste 25 de ani de experiență profesională cu filialele în Bulgaria, România, Macedonia, Serbia, Kosovo și Albania. Pe aceste piețe, INTRAMA contribuie la dezvoltarea unui proces de producție de produse alimentare de înaltă calitate, fiabile și rentabile.

 

În Bulgaria, INTRAMA a dezvoltat cu succes o producție proprie de filme și pungi de înaltă calitate pentru ambalaje flexibile, mașini de ambalat cu termoformare, dispozitive automate de încărcare pentru produse feliate și etichete autoadezive pentru industria alimentară și comerțul cu amănuntul al produselor alimentare. Datorită propriei sale producții, INTRAMA este unul dintre puținii producători integrați verticali, capabili să ofere soluții complete de sistem clienților săi dintr-o singură sursă.

 

 

       
Ambalare                 INTRAMA Accent                               Etichete                      Soluții automatizate de ambalare

         

 

Misiunea noastră: facem mâncarea mai valoroasă!

Scopul nostru principal este de a contribui la prevenirea generării deșeurilor alimentare, la protejarea calității alimentelor și la creșterea valorii alimentelor. Recunoscând importanța protecției fiabile, producem mașini de ambalat și ambalaje flexibile de înaltă calitate adaptate specificului individual al fiecărui produs. În acest fel asigurăm o protecție maximă a calităților sale nutriționale. În același timp, datorită ultimelor tehnologii flexografice, INTRAMA oferă o imprimare perfectă a ambalajelor flexibile și a etichetelor autocolante. Acest lucru contribuie la vizibilitatea excelentă a produsului și susține promovarea sa cu succes în lanțurile de retail.

INTRAMA este mândră de statutul său de membru al inițiativei SAVE FOOD!

Datorită propriei noastre experiențe pe piața noastră în curs de dezvoltare, precum și din cauza provocărilor cu care ne confruntăm în Balcani, INTRAMA se simte foarte familiarizată cu obiectivele SAVE FOOD. Bazându-ne pe experiența noastră, suntem convinși că INTRAMA este capabilă să ofere o contribuție la realizarea obiectivelor SAVE FOOD. 

INTRAMA este o companie responsabilă social care lucrează în armonie cu condițiile pieței printr-o politică de loialitate, transparență și onestitate. Atenția față de angajați și responsabilitatea față de generația următoare este esențială în politica corporativă a companiei.