Noua fabrică INTRAMA pentru ambalarea flexibilă și-a deschis porțile.

Noua fabrică INTRAMA în "Zona Economică Trakia" - Plovdiv și-a deschis porțile și a început să funcționeze.

Compania investește 20 de milioane de Leva în construirea unei întreprinderi extrem de tehnologizate pentru producția și tipărirea de filme flexibile de ambalare. Fabrica nou construită include spații de producție, logistică, depozitare și administrative și oferă peste 100 de locuri de muncă. Astfel, INTRAMA se dovedește a fi cel mai mare producător de filme flexibile de ambalare în Bulgaria.

Decizia de investiție este rezultatul eforturilor constante ale INTRAMA de auto-îmbunătățire și dezvoltare, a unei analize aprofundate a tendințelor pieței și a nevoilor clienților. Datorită noii fabrici, INTRAMA și-a mărit productivitatea de folii pentru ambalat de înaltă calitate cu 400% și a redus timpul de livrare la minim.

 

Cu noua instalație de extrudare, INTRAMA produce filme cu până la 18 straturi, cu diferite bariere.

Uzina nou construită INTRAMA a fost dotată cu cele mai avansate tehnologii pentru extrudarea, imprimarea și laminarea filmelor cu barieră. Compania are încredere în unul dintre liderii mondiali în furnizarea de echipamente pentru filmul tubular coextrudat. Datorită noii instalații de extrudare, INTRAMA produce filme cu până la 18 straturi, cu diferite grosimi, lățimi și compoziții, potrivite pentru ambalarea oricărui tip de produse alimentare și nealimentare, care necesită filme cu barieră pentru vid, flowpack, precum și pentru atmosferă modificată (MAP).

Cu noua instalație de extrudare, INTRAMA produce filme mai subțiri cu aceeași barieră excelentă și proprietăți mecanice și cu o gamă largă de funcționalități, cum ar fi deschidere ușoară (easypeel), anti-ceață (anti-fog) și reînchidere (reclosable).

Noile filme ale INTRAMA sunt aranjate în 5 grupe:
                                                                 Top In - Filme de sus (superioare) pentru mașini de sigilat tăvi (tray-sealers) și mașini cu termoformare                                                                                 

 

 

 

Form In – Filme de jos (inferioare) pentru termoformare

 

 

 

Flow In  – Filme pentru mașinile de tip flow-pack

 

 

 

Lam In – Filme pentru laminare

 

 

 

Plex In – Filme special structurate

 

 

A fost implementat un laborator pentru testarea tuturor proprietăților de calitate ale filmelor pentru a garanta calitatea ambalajului impecabil. În fiecare zi, o echipă de tehnicieni cu înaltă calificare efectuează o gamă largă de teste de calitate. Se pune un accent special pe definirea gradului de rezistență și de întindere, a coeficientului de frecare static și dinamic, precum și a monitorizării distribuției straturilor polimerice separate în compoziția filmelor multistrat.

 

INTRAMA a investit într-o mașină de tipărire de înaltă tehnologie.

 

INTRAMA a introdus o tehnologie flexo-solvent 8EG pentru tipărirea ambalajelor flexibile, care garantează o calitate ridicată a tipăririi și persistența înregistrării de culoare într-o circulație

Mașina de tipărire a filmului a fost furnizată de unul dintre producătorii mondiali de echipamente de tipărire și satisface cele mai înalte standarde de calitate și viteză de imprimare. În plus, aparatul permite imprimarea peste o altă imprimare, atingând astfel un efect lucios sau mat pe o anumită parte. O echipă de specialiști în poligrafie măsoară valorile culorilor și urmărește calitatea imprimării. Departamentul de pre-imprimare procesează fișierele trimise și ajută la alegerea celei mai bune viziuni de tipărire.

Imprimeria INTRAMA oferă și laminarea filmului. Compania a cumpărat un ultim model de mașină de laminat, caracterizată prin viteza și calitatea laminării impecabile.