INTRAMA investește într-o nouă mașină de tipărire flexografică.

Ca urmare a acestei investiții noi, INTRAMA oferă clienților săi o imprimare flexografică în 8 culori a etichetelor pe role, cu termeni de livrare mai scurți.

INTRAMA a instalat o nouă mașină de tipărire flexografică de înaltă tehnologie pentru etichete pe role la baza sa de producție din Sofia, Bulgaria. Astfel, compania își dublează capacitatea de producție și își consolidează poziția de lider în producția de etichete pe role.

Mașina de imprimat de ultimă generație este produsă de producătorul mondial de echipamente de imprimare GALLUS. Noul echipament îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate și de viteză la nivel mondial. Capacitatea de potrivire automată a culorilor asigură o imprimare color consecventă. Mașina are 8 secțiuni de imprimare și oferă posibilitatea aplicării de ștampilare la rece, acoperire parțială cu UV, imprimarea directă a parții din spate a etichetelor.

"Această investiție este rezultatul încrederii și loialității clienților noștri de-a lungul anilor, precum și al ambiției noastre de îmbunătățire continuă", subliniază domnul Al. Boshilow - Managing Partener la INTRAMA.

În plus față de capabilitățile noastre se numără tăierea și perforarea etichetelor cu forme obișnuite și neregulate, ștanțare cu folie rece, lăcuire, confecții de role la specificație, design și pre-press.

În funcție de diferitele condiții de producție, diferite tipuri de ambalaje sau dispozitive de tipărire prealabilă, INTRAMA oferă etichete pentru imprimare termică, transfer termic sau imprimare cu jet de cerneală cu aplicații în medii standard sau agresive.